1. Ugly Duckling Don`t 7. Bölüm

    Ugly Duckling Don’t 7.Bölüm Final

    8.6
    ( Toplamda 22 oy verildi. )

      66.051

    Ugly Duckling Don`t 7.Bölüm Türkçe Altyazılı

    3. Sezon: Ugly Duckling : DON`T

     

     

     

     

    Çevirmen Not: 4.Sezon Boys Paradise`nin alt yazıları çıktıkça devam ettireceğim.

     

  1. Ugly Duckling Don`t

    Ugly Duckling Don`t

    7 Bölüm

      2.538

    •  Bölüm Süresi: 45:00 Dakika
Background
blank blank blank
Yorum Alanı 51 Yorum Yapılmış
  1. avatar
      aslı 20 Kasım 2015 10:06:52

    çok tatlılar kıskandım :ask: :utan: kızın babası komedi jsahdjgd keşke biraz daha uzun olsaydı :agla: :agla: :agla:

  2. avatar
      Ilayda 28 Kasım 2015 10:39:45

    @sena size sizin hatalarinizi gostermek icin bu kadar uzun pazarken siz onun kendini ifade etmeye çalistigini dusunmeniz aslinda yazik olan. Diziyi biriktirip bu gun baslicaktim ve yorumlarinizi okuma ihtiyaci duydum ve boyle bir seyle karsilasinca da yorum yapmamak elde degildi. Dizi guzel ama gercegi dile getirirsek cidden yorucu bir dil ve benimde kiz bas karakterin bazi davranislari hosuma gitmiyor ama genel acidan diziye bakicak olursak guzel bir dizi ve bende bu yuzden izlicem. Simdi belki benim yorumumada tuaf tepkiler gelicek ama dusunce ozgurlugu diye bir sey var herkes iyi kotu istedigi yorumu yapabilir bu bakis acisi ve dusunce farkliligiyla ilgilidir.

  3. avatar
      sena 20 Kasım 2015 09:19:16

    Spo: iyi bir finaldi herkes mutlu ve güzel .zero nun aşık halleri çok tatlı.yalniz kıza sinir oldum.ne olduğunu öğrenmeden suçlayıcı tavırları.tokat bile atabildiğine göre kızı çok simartmis zero.tatlı bir çift oldular ama bu kadar şımarık kızları hiç sevmem. Bu dizide babayı bir türlü kabul edemedim baba gözüyle göremedim çok rahatsız etti.nedeni ise adam takma biyigini çıkarsa abisi olacak yaşta ne babası ya .o kadar genç baba mi olur. Birde bu tayvan tayland ve çin … bu ülkelerin konuşmaları rahatsız edici.sanki konuşurken insanı yoruyorlar.bir anda birçok cümle kurdukları için mi bilmiyorum ama vurgulamalari bile tuhaf hissettiriyor.yani bana boyle hissettiriyor.şimdi böyle dedim diye bizim dil çok mu güzel diyen ırkçılar çıkabilir ama birileri karalama yarışına girdi diye gerçekler değişmez.

  4. avatar
      aslı 20 Kasım 2015 10:06:52

    çok tatlılar kıskandım :ask: :utan: kızın babası komedi jsahdjgd keşke biraz daha uzun olsaydı :agla: :agla: :agla:

  5. avatar
      irem 20 Kasım 2015 14:15:31

    @sena onların dili oyle bize oyle gelebilir ama bu kadarda yargılamaya gerek yok neden bu kadr yargılıyosnki babasını felancok tatlı bi diziydi rolleri desen herşey mükemmeldi kız da kardeşine bişey olmasın dıye oyle yaptı sonradan hatasını anladı mutlu son la bitti neyin kafasını yaşıyosun sinir oluyorum boyle yargılayanları görünce begenmediysen cek git ne konuşuyosun izleme dilini begenmiyosan.

    • avatar
        Melis 21 Ağustos 2021 02:01:00

      Dizi cok güzel ben cok begendim fakat herkesin dedigi gib baba biraz tuhafti onun disinde kizin hep bi suclayici tavirlari yani yargisiz infaz yapti cok fakat anlamadim nokta şu bu 3. Sezonsa diger 2 sezon nerede

  6. avatar
      Deniz 20 Kasım 2015 15:23:28

    Ayy çok güzel bitti yaa.Minton’a da sevindimm Ozone ile çok tatlı oldular.Keşke daha uzun olsaydı.Ama hiç değilse güzel bitti. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  7. avatar
      Tazmanya Canavarı 20 Kasım 2015 16:27:15

    Bizim dil çok mu güzel diyen ırkçılar derken 🙂 Senin diğer dilleri kötülemen, bizim kendi dilimizi kötülememizden daha fazla ırkçı olarak adlandırılabilecek bir davranış. Sadece bu mantık hatasını belirtmek istedim :hmm: Yoksa ben de çinceye ve mandarine alışmış değilim. Kulak alışkanlığı ile ilgili bir durum bu.

  8. avatar
      Minoz 20 Kasım 2015 18:30:32

    Meawnem in babasını çok sevdim harika ya.zero da harika.dizi çok güzeldi.yine söylüyorum özellikle babayı çok sevdim.

  9. avatar
      baharmyungsoo 20 Kasım 2015 19:34:47

    gerçekten izlemek isteyenlere engel oluyorsun film sana iğrençmi geldi izleme kötü yorumlar yapıp insanların aklını karıştırma :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

  10. avatar
      mina 20 Kasım 2015 21:55:07

    normalde bolum sonunuda yeni sezonun fragmani olmasi gerekmiyo mu???????????

  11. avatar
      LeeŞeyda^^ 20 Kasım 2015 23:01:47

    neden kötü bi yorum yapılınca herkes aynı şeyi söylüyo "beğenmediysen izleme". buraya beğenen beğenmeyen herkesin yorum yapma hakkı var herkes her şeyi beğenmek zorunda değil beğenildiğini dile getirebiliyosak beğenilmediğini dile getirebiliriz bu gayet normal bence . bende diziyi 3.bölümde bıraktım bölümler biriksin diye yarın başlicam. Dil konusundada evet ne kadar alışkın olursan ol tay dili kore ve çine göre daha kulak tırmalayan bi dil bence . benim görüşüm herkesin saygı duymasını bekliyorum.Lüften bida beğenmediğini yazanlara bu kadar takmayınız herkesin görüşü kendine !

  12. avatar
      ozge 20 Kasım 2015 23:48:51

    Buradan bakabilirsiniz. Hem ostunu dinleyin hemde fragmanı. Güzel olacak gibi.
    https://www.youtube.com/watch?v=rMcqLoeGt6U

  13. avatar
      sena 21 Kasım 2015 00:00:21

    Tebrik ediyorum hemen üstüne alınanlar olmuş 1) bir film izlediğim zaman her sahneye ölüp bitmek zorunda değilim yanlissa yanlış doğruysa doğru derim bu benim begenime kalmış birşey asıl hiç yanlış görmeden bakmak büyük hata toz pembe görmem hatasıyla sevabıyla izlerim severim asıl baskı elestirmeyin diyen zihinlerde 2) diziyi zaten begenmisim çok tatlı çift diyorum… v.s neyi kızıyorsunuz hiç anlamıyorum dizi için fikir hissiyat eleştirenler tuhaf eleştirme diyerek eleştirenler 3) dilleri hakkinda hakaret mi ettim bizim dilimiz en üstünu mu dedim yazdığım cümleden bunu çıkaranların türkçe ve mantık hocalarını tebrik ediyorum tekrar ediyorum konuşmalarıni uygulamalarıini dinlemek BENIM IÇIN yorucu çünkü hızlı konuşuyorlar dedim neresi yanlış biri açıklasın kendi dilimi mükemmel hatasız olağanüstü falan görmüyorum farkettiyseniz kiyas bile yapmadım gerçek bile olmayan diziyi hem beğendiğim hemde begenmedigim yönlerini yazdım diye bu taarruz da nedir herkesin begendigi gibi hatasız görerek beğenmek zorunda miyim Asla! Film hakkinda gerçeği görmek isteyen yorumumu okusun guzeliyle cirkinini bilir istiyorsa baslar hissiyatına göre tercih eder fikirlere saygı sadece kendine göre fikirlere olmaz bu asla ve asla saygı değildir :cıx:

  14. avatar
      sena 21 Kasım 2015 00:12:42

    Ayrıca filmi diziyi v.s iyi ve kötü eleştirmek büyük ayipsa admin buyur sil yorumlarimi benim bildiğim hakaret ve küfür yanlıştır Yanlış yapmadiysam neden çekip gideyim herkes kadar izleyiciiyim ve herkes kadar yorumlama hakkına sahibim hakaret fitne çikarmadigim yerde gayet güzel durur ve de yorumlamaya devam ederim beğenmeyen okumasin SENA olarak herzaman olması gerektiği gibi yapılması münasip olduğu ve layık olduğu deger kadar yorum yapacagim!

  15. avatar
      sena 21 Kasım 2015 00:23:12

    Hangi kisima iğrenç demişim buyurun gosterin bana trajik komik bir durum 🙂 bu kadar sinirleri ziplatacak neler yazmisim acep? Sözümü geri alıyorum onların dilleri yorucu değil aynı dili konuştuğum kişilere hakaret etmeden farklı fikirlerde olduğumuzu anlatmak daha yorucu (admin peşpeşe yaptığım 3 yorumu da yayinlarsin inşaallah yoksa konuştuğum dili kimse anlamayacak:-)

  16. avatar
      sena 21 Kasım 2015 13:41:13

    Mantık hatasını da açıklamam gerekiyor yanlış yazdığımı düşünmüyorum sebebi iki çeşit ırkçılık gördüm 1) kendi ırkını üstün gören , hiçbir hata yapmaz diye düşünen, sanki yüzyıllardır bir tane bile kötü çıkmamış üstün ırk olarak gören kesim. Bu bildiğimiz ırkçılık. Benim bahsettiğim 2. Olan, o da dizi izlerken oluşmuş bir ırkçılık. Izledigi dizideki insanlara o derece hayran oluyorlar ki hiç kusursuz hatasız günahsız görüyorlar. Misal: biri yorum yapmıştı asya insanı irkci teninin renginden ayırıyorlar avrupalılara bayiliyorlar ama esmer tenliyi avrupalı olmadığı için sevmiyorlar demisti. Hatta koreliler demişti. Onun sözlerine verilen karşılıkları hayretle okudum. Biri de cikmis diyor ki bizim ülkemiz çok mu düzgün sanki korelilere nasıl bunu soylersin falan filan. Evet bizde mükemmel değiliz ama nedir bu ölçüsüz hayranlık. Bütün insanlar hata yapar. Beşer , şaşar. Onlarda da yanlış yapanlar var bizde de. Lafı getirmek istediğim nokta su ki ölçüsüz hayran olan eleştiriye tahammül edemez. Ben, ister benim ülkem ister baska ülke eleştirilecek şeyi eleştirir beğendiğim şeyi de ifade ederim ırkçılık yapmadan. Doğru olan budur ve tepki geldi diye yolumu değiştirmem.

  17. avatar
      Ozlem 21 Kasım 2015 16:52:29

    Sena neden böyle anayasa maddesi gibi açıklama yapmaya gereksinimi duydun? O anlamda demek istemedim de kapat konuyu. Burası bunun yeri değil bence.

  18. avatar
      Tazmanya Canavarı 21 Kasım 2015 20:35:49

    Özlem 1 :kiki:

  19. avatar
      irem 21 Kasım 2015 22:12:37

    Yürü be Özlem :lool: :lool: :lool: :lool:

  20. avatar
      sena 22 Kasım 2015 00:26:39

    Wavvvv :yuppi: bu kadar muhteşem cevaplara ne diyebilirim kelimelerim tükendi :catlak: hadi arkadaşlar baska kapıya ben baska sularda yüzmeye gidiyorum size sinirden iyi cildirmalar amanin ilk defa kısa yazdım 😀 kalemime kuvvet :vuhu: 🙂

  21. avatar
      cnsl 22 Kasım 2015 02:34:44

    Çok güzeldi. Ellerine sağlık CBMervee :cicek: :cicek:
    Yeni sezonu ne zaman gelir acaba?

  22. avatar
      aslı 22 Kasım 2015 12:18:31

    @sena yazık cidden kendını açıklamak için bu kadar çırpınmana baya güldüm anlamadan lafları uzatarak konuşuyosun başka bişey değil boyle devvam et bizde gülelim :lool: :lool: :lool:

  23. avatar
      baharmyungsoo 22 Kasım 2015 12:38:03

    çingularım:biz böyle insanlarla vakit kaybedeceğimize bizi bekleyen onca dizi varken bu sena ve gibileri yüzünden oppalarımızı ve noonalarımızı mahrumu bırakalım ne yazıyosa yazsın
    istersen 2.anayasayı çıkARSIN UMRUMUZDA olmamalı hhe sena sen devam et anayasanı yazmaya takan takar seni tatlım :lool: :lool: :lool: :lool:

  24. avatar
      aslı 22 Kasım 2015 12:39:04

    @İreme katılıyorum.

  25. avatar
      Ilayda 28 Kasım 2015 10:39:45

    @sena size sizin hatalarinizi gostermek icin bu kadar uzun pazarken siz onun kendini ifade etmeye çalistigini dusunmeniz aslinda yazik olan. Diziyi biriktirip bu gun baslicaktim ve yorumlarinizi okuma ihtiyaci duydum ve boyle bir seyle karsilasinca da yorum yapmamak elde degildi. Dizi guzel ama gercegi dile getirirsek cidden yorucu bir dil ve benimde kiz bas karakterin bazi davranislari hosuma gitmiyor ama genel acidan diziye bakicak olursak guzel bir dizi ve bende bu yuzden izlicem. Simdi belki benim yorumumada tuaf tepkiler gelicek ama dusunce ozgurlugu diye bir sey var herkes iyi kotu istedigi yorumu yapabilir bu bakis acisi ve dusunce farkliligiyla ilgilidir.

  26. avatar
      cansel 28 Kasım 2015 13:50:49

    Asya dilleri başlı başına en zor ve en ihtiyaç duyulan dillerdir. İster sevin ister sevmeyin bir gün işiniz için öğrenmek zorunda kalıyorsunuz. Ve bende işim için Tayca öğrenmeye başladım. Başta acayip garipsedim. Çünkü hintçeye daha yakın bir dil. Ama harflerini öğrenmeye başlayınca çok eğlenceli gelmeye başladı. Harfleri aynı hayvan resimlerini andırıyor. Fil, at, kedi şekillerinde harfleri var. Sembolü andırıyor. Taycayı herkes sevmek zorunda değil sevmeyen izlemesin. Bu kadar basit bence burada yorum yazıcam diye yorum yapanlar var. Nasıl bizim dilimiz bize özelse onların dili de onlara özel böyle bir ayrım yapıp eleştirmektir ırkçılık. Sena haksızsın bence. Din,dil eleştirmenliği yapacağına dizi, oyunculuk ve konusu hakkında yorum yap sonuçta Türkçe altyazı izliyorsun. Türkçe alt yazısı için yorum yap. Tayca anlasan tamam yerinde bir yorum diyeceğim ama Türkçe izliyor ve anlıyorsun. :cıx: :lool:

  27. avatar
      özlem 28 Kasım 2015 13:56:19

    Siz bunu bile eleştirdiğinize göre 4.sezonda neler olacak merak ediyorum :lool:

  28. avatar
      Sevgi Arslan 10 Aralık 2015 18:19:29

    Öncelikle çevirenlere teşekürler yani sizin sayenizde izliyoruz bu site sayesind koreyi tanıdım ve diğer dizilere başladım… Öhö öhö gelelim diziye :kiki: dream high2 kuzenimin zoruyla izledim genelde yorum yaparım ama yapmadım o diziye bu nedenle yani kısacası bu dizi beni çok etkiledi en son bunu plus nine boyda teog zamanında yaşadım sınavlar nedeniyle bu alışkanlığımı bırakarak sınavlar bitikten sonra yorum yapmaya karar verdim normalde diziyi pazar günü bitirdim. Neyse uzatmadan diziye geçicem çok harika bir dizi başta mintonu sevdim o zamnla değişti zero daha sevimli geldi mintonda mutlu oldu sonu güzeldi ama dizide saçma kısımlar var kim kimin için gelir yılar önce yaşadığı şey için kızdan özür diler topu topu çirkin demiş abartılcak bişey yoktu bence ama mintonu anlaması için saçmada olsa bir bağlam kurmuşlar minton neden öyle dedi orası hala bilindik değil bir bilinmedik daha var oda şuki bu kızın annesi nerde dizi deyip geçmeyin dizide olsa bazı ayrıntılar en azından verilmeli güzel kısımlarına geçiyorum allahım kardeşiyle babası super ikili sevilmicek gibi değil yani @sena sana katılmıyordum ama taki haksızı haklı durumuna düşüren kendi savunan senaya ter tepki verenlerin yorumunu gördükten sonra sena haklı geldi gözüme evet ilk tayland dizinse şunu dersin ay mimikler abartıcı konuşmada nasıl öyle denilir bu az çok herkesde yaşanmıştır çunku çok farklı bir kültürün ülkenin dizisini izliyorsun neyse kısa kesicem harika bir mini dizinin daha sonuna geldik çevirenlere emeği geçenlere çok teşekürler….. :tr: 😀 🙂 :vuhu: :igi:

  29. avatar
      Exo 10 Nisan 2016 14:07:01

    Ben boyle ikiyuzlu bir kiz gormedim kiza takilcak bi laf varda neyse suan cok sinirlendim milton gibi cocuk aha bulur bi da ve senaryo sapitmis kardesde ikiyuzlu kizda kan cekmis iste neyse istedigim gibi bitmedi ve zaman kaybi imis

  30. avatar
      NUR 12 Mayıs 2016 23:48:33

    Mükemmel bir diziydi ya finali de mukemmeldi gercekten cok severek izledim izlemek isteyenler hemen baslasin :cıldır: bu arada sanirim bu ucunvu sezonmus bir ve ikinci sezonlari neler ve dörduncu sezonhn ismi ne olarak cikacak editörümüz ya da bile birileri soyleyebilir mi? :cıldır:

  31. avatar
      NUR 12 Mayıs 2016 23:50:38

    Dizide baba ve kardeşin karakterine o kadar güldüm ki çok kopmalıklardı ya :lool: :lool: :lool: zero zaten en basindan beri onunla olmasını istemistim . Milton da sonunda mutlu oldu :yuppi: ayrıca ozoko mudu kizin adi çok sevimki bir kızdı ya

  32. avatar
      Gamze 16 Mayıs 2016 22:19:34

    Dizi gayet güzeldi…

  33. avatar
      Saniye ağıllı 7 Haziran 2016 00:18:57

    Yaa the Kiss series dizisinin çevirisini yapar mısınız lütfen aynı başroller oynuyor ama çeviri yok 🙁

  34. avatar
      DaRa 3 Temmuz 2016 02:08:02

    Ben bu tayca dilini çok seviyorum kullağa hoş gelio şarkıları çok iyi hatta yavaş yavaş öğrenmeye başladım :utan: :ask:

  35. avatar
      merakli 6 Temmuz 2016 15:38:56

    Bir sey sormak istiyorum bu dizinin 3. sezon diyor yani devami mi var bu dizini biri aciklayabilir mi cok merak ettim yada oyuncularin ayni oldugu farkli dizi mi var :vuhu:

  36. avatar
      DaRa 9 Temmuz 2016 04:03:39

    @merakli bu seri dizi 5 ayrı diziden oluşuyor yani 5 sezon ugly duukling 5 ayrı konulu dizisi oyuncular ve konular her sezon farklı dıger sezonlarını bu sitede bulabilirsin cnm

  37. avatar
      yasemin 10 Ağustos 2016 01:50:01

    Kore dizilerinin hayranı olarak diyebilirimki her dizide o ülke hakkında bilgilere sahip oluyorsun…Herşey farklı aynı olması mümkün değil.Ben Uzakdoğuya hayranım batı mı asyamı deseniz ASYA derim…KORE TAYLAND TAİWANESE ÇİN ….Kore dizileri ile bailadım taylandla devam etti tayvan dizileride süper HELE ŞU sıra ÇİN dizilerine VE MÜZİKLERİNE resmen tutuldum..Diziye gelince tayland dizlerinin bu bölüm serileri gerçekten müthiş performnsları harika bana göre DÖRT DÖRTLÜK dizi izlerken BÜYÜK ZEVK ALDIM.Tayland dizilerinde en hayran ve ilgimi çeken SAYGI İFADELERİ ….Büyükler koltukta otururken küçükler yerde ve onları büyük bir saygıyla dinliyor ve izinlerini her konuda alıyorlar…AİLE içindeki duruşalrı dizilerde gerçekten etkileyici…Bir ara o kadar kapıldımki bende onlar gibi saygı harekerleri yaptım.Özellikle ELLERİNLE YAPILAN bayılıyorum çok ASİL bence…İnsanı yüceltiyor..Gerçekten kültürler gelenekler çok farklı ama bence olması gereken ve çok doğru…..Şimdi ise U PRİNCE seri dizilerini izliyorum süper bişey bayıldım….Daha o kadar güzel yapımları varkı HELE NADECH İLE YAYA nın dizileri İZLENMEYE DEĞER özelliklede DUANG JAi AKKANE keşke yayınlasada izleyebilsek….ASYA gerçekten hem gizemli hem de MUHTTEŞEM…..

  38. avatar
      sevgi canan 28 Ağustos 2016 16:24:04

    arkadaslar bu dizinin diger sezonlarinin ismi ne ve türkce cevirisi varmi bilgisi olan yazabilirmi aceba ? ve admincim kiss the series cevirisi gelecekmi yine bu ikili basrolde galiba merakla bekliyorum ins gelir simdiden tesekkürler :utan: :yuppi: 🙂

  39. avatar
      Asel678 18 Ekim 2016 23:21:00

    @Exo yazdıkların tüm ruh halimi yansıtıyor dizide izlediğim tek şey kızın kendini merkeze oturtması ve onu seven iki insanı idare edip yakın davranıp en sonunda diğerini çöp gibi atması benim için zaman kaybından başka birşey değildi

  40. avatar
      zeynep 1 Ocak 2017 03:20:09

    çok tatlı bir diziydi 🙂 ama söylemeden geçemicem o babayı çok aradılarmı :))) çocuklarından bile küçük duruyodu takma bıyıkla lise öğrencilerinden farkı yoktu yani :)))

  41. avatar
      dilan 1 Ocak 2017 17:39:50

    bayılıom ya şunlara :ask: :ask: :ask: :ask: :ask:

  42. avatar
      yildiz 17 Ocak 2017 23:13:55

    :korea: :korea: :tr: :tr:
    Ne kadar uyumlu degilmi ???;-):-)

  43. avatar
      sıla 10 Mart 2017 20:21:16

    Gerçekten çok güzel bir dizi,diziyi şiddetle tavsiye ediyorum açıkçası her yorum yaptığımda ardagim aşk hikayesi diyorum ama sanırım asla böyle şeyler yasayamiyacagim :agla: ama dizi acayip eğlenceliydi ben zevkle izledim vede yavaş yavaş kelimeleri öğrenmeye de başlıyorsunuz yazısını yazmak zor olsada söylenis ı çok kolay izleyin işte çok güzel 2015 te yayinlanip 2017 di de izlemekte biraz değişik oluyor açıkçası nedeni ise böyle güzel bir diziyi şimdi farketmek neyse bu sefer bitiriyorum

    MUTLAKA İZLEYİN … :ask: :ask: :ask: :vuhu: :vuhu:

  44. avatar
      helen 12 Mart 2017 02:47:40

    keşke bitmeseydi çok üzel bir dizi herkeze tavsiye edşyorum 🙂 :vuhu: :vuhu: :vuhu: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :lool: :lool: :lool: :honk: :honk: :korea: :korea: :dyk: :dyk: :dyk: :cıldır: :cıldır: :cıldır: :yuppi: :yuppi: :yuppi: :kural:

  45. avatar
      cansel 27 Haziran 2017 22:19:46

    Ya çok güzeldi :ask: Çifti çok yakıştırdım. Kız çok güzel :ask:

  46. avatar
      esma 23 Ağustos 2017 19:06:16

    Aslinda yabinci filimler pek izlemem ama ugly duckling dont’in klibini gordum ve cok begendim daha sonrulup izledim ve gercekten harika olduguna karar verdim (Zero

  47. avatar
      Selin 27 Mart 2018 18:26:19

    Dün gece başladım şimdi bitti güzel kısa bi dizi

  48. avatar
      Lydia Anderson 16 Eylül 2018 00:39:05

    En sevdiğim Ugly Ducking partı bu seriydi sanırım.Daha gerçekçiydi.Kızın küt diye serseriçocuğa aşık olmayışı ,önce diğer çocuklaçıkıp saha sonra serseri çocuga olan duygularını fark etmesi filan daha gerçekçi bi ortam yarattı dizide.Dizide en sevdiğim karekter baba oldu 😀 Adam kamera arkasındabile komikmiş 😀 😀 Çeviri için teşekkürler,elinize kollarınıza ,emeğpinize sağlık <3

  49. avatar
      Lydia Anderson 16 Eylül 2018 17:16:30

    En sevdiğim Ugly Ducking partı bu seriydi sanırım.Daha gerçekçiydi.Kızın küt diye serseriçocuğa aşık olmayışı ,önce diğer çocuklaçıkıp saha sonra serseri çocuga olan duygularını fark etmesi filan daha gerçekçi bi ortam yarattı dizide.Dizide en sevdiğim karekter baba oldu ? Adam kamera arkasındabile komikmiş ? ? Çeviri için teşekkürler,elinize kollarınıza ,emeğpinize sağlık <3

  50. avatar
      Deli mi nE? 2 Haziran 2021 11:02:48

    Vay be diziye bak

  51. avatar
      cemre 7 Ağustos 2021 09:21:21

    dizi çok güzeldi kızı babasıkomedi resmen ama dizi daha uzun olsaymış güzel olurmuş (kızlar oğla sevgiliolduğu anı daha uzun yapsalarmış iyi olurmuş) mükkemel tek kelimeyle

blank
  deneme bonusu veren siteler    instagram takipçi satın al  meritking    madrid betmeritroyalbet   meritking yeni giriş adresi   meritking yeni giriş adresi   kralbet   canlipokersiteleri.info deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler  maksibet.online   tiktok takipçi satın al  deneme bonusu veren siteler     ankara escort bayan     Escort     en iyi ve güvenilir casino siteleri   www.doescorts.com   güvenilir takipçi satın al. dictate.ms casino siteleri online casino siteleri escort maltepe film izle     18 film izle erotizm film ankara escort escort ankara deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler istanbul escort antalya escort film izle yabancı film izle deneme bonusu veren siteler - lapalmroyalbeachhotel.com abusidiqu.com tinfishgaslamp.com - charitweet.com - effled.com - superbetin - casino siteleri - gaziantep escort - gaziantep escort - popigram.com - tiktok takipçi satın al izmir escort - matadorbet - denemebonusuverensiteler.best - pendik eskort - ataşehir eskort - vbet giriş - betnano giriş - Kaçak bahis siteleri - bonus veren bahis siteleri - escort ankara - istanbul escort - casino siteleri - thedopingclub.com - casino siteleri - langstoninstitute.org- deneme bonusu veren siteler - slot siteleri - grandpashabet - tiktok beğeni hilesi - cratosroyalbet-grandpashabet giriş- betwoon-spinco - cratosroyalbet giriş- canlı casino siteleri