1. Cantabile Tomorrow 7. Bölüm

    Cantabile Tomorrow 7.Bölüm İzle

    10.0
    ( Toplamda 1 oy verildi. )

      52.087

    Naeil's Cantabile 7.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

     

     

     

     

     

    Not: videolar ALINTIDIR..

  1. Cantabile Tomorrow

    Cantabile Tomorrow

    17 Bölüm

      2.637

    Tomoko Ninomiya'nın aynı adlı ünlü çizgi romanına dayanan, birbirine son derece zıt iki insanın hakkında ilginç, romantik ve eğlenceli bir hikaye.
    Dizide klasik müzik alanında başarılı bir sanatçı olma umuduyla yola çıkan genç ve tutkulu müzisyenlerin hayatları konu ediliyor.
    Biri elit ve titiz müzik dehası Yoo Jin (Joo Won), diğeri dağınık piyanist Nae Il (Eun Kyung).
    Bu aksi çift, beklenmedik bir şekilde oldukça renkli genç müzisyenlerin olduğu bir grupta eşleşmek zorunda kalırlar.
    •  Durum: Devam Ediyor
    •  Bölüm Süresi: 60:00 Dakika
Background
blank
>
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
blank blank
Yorum Alanı 22 Yorum Yapılmış
  1. avatar
      busra 3 Kasım 2014 17:17:14

    aaaa dddddiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiimmmmmmmm geeeeelllllllllmiiiiiiissss :vuhu: :tr: :arki: :arki: :ask: :korea: :tr:

  2. avatar
      ceylan 3 Kasım 2014 19:12:10

    Joo Won yavrucum kendine gel kız elden gidecek neredeyse sende hala tık yok silkin ve kendine gel artık kaç bölüm oldu bi farket duygularını ya :cıldır: :cıldır:

  3. avatar
      meraklı 3 Kasım 2014 22:56:07

    evettt dizm gelmiş bakalım neler rolucak diğer adamın girmesi herkesi rahatlatmış ama bizim uşak hala aynı tavırlada elinden giderse görürsün :agla: :hıh:

  4. avatar
      merve 4 Kasım 2014 09:08:06

    :cıldır: :cıldır: :cıldır: :cıldır: dizim gelmiş yeni bölüm gelene kadar eski bölümün tüm repliklerini ezberledim nerdeyse umarım çeviviride tezden gelirde hemen bunuda ezberlerim :vuhu: :vuhu: :vuhu: :vuhu: :kiki: :kiki: :kiki:

  5. avatar
      jilda 5 Kasım 2014 10:03:58

    aşkım gelmiş kiiiiiiii :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: 🙂 🙂

  6. avatar
      esme 5 Kasım 2014 11:40:44

    Yeni çocuğa aşık olmamak elde değil :utan: performans mükemmel otesiydi bayıldım :yuppi: :yuppi: :yuppi: :ask:

  7. avatar
      Aysun 5 Kasım 2014 12:05:11

    **SPOİLER** @Ceren ne yazık ki senin Çellist gerçekten hasta çıktı. :abov: S orkestrası favorim :arki: Bu bölümün sonunda çaldıkları şarkı ve şarkıyla birlikte dans etmeleri,kostümler çok güzeldi.Bir şarkı ancak bu kadar eğlenceli hale getirilebilir :cicek: Cha Yoo Jin’in azılı bir rakibi var, öyle kenarda çekinken çekingen duracak bir rakip de değil.Rekabet diziyi daha eğlenceli yaptı.:vuhu:Kızı çok seviyorum fakat senarist "NİYE" yetenekli bir piyanist olan kızı diğerleri enstrümanlarını çalarken buna kostüm diktirip,şapşal şapşal ortada dolandırıyor???.. :hmm: O da kendini göstersin.:hayır::Meyva suyu içtikleri bardaklar çok ilginç.Bayağı bizim kışlık konserve kurduğumuz 1 Lt kavanoz. :abov: Bir insan kavanozun hepsini içse başka hiç bir şey yiyemez ki :hmm:

  8. avatar
      Leyla 5 Kasım 2014 12:53:50

    Cha yoo jin e laf yok. Arkadaslari icin verdiği caba derhal s orkestra uyeleri tarafindan ogrenilmeli. Yapi olarak s orkestra uyelerinden farkli sefte o yuzden onu kendisi gibi calanlarla degerlendirmek istedi. Ama arkadaslarindan ayri o yalniz sert haline geri donmesini istemiyorum. Ask hayatina gelince kizimiz cok sevimli ama kucuk bir cocuk gibi oldugu icin ona olan duygularini hemen kabul etmeyecektir. Yeni oyuncumuz sayesinde kiskanclik krizlerine giren yoo jin yavastan duruma ayacaktir. Assagidaki yorumda kizimizin o kadar yetenegi varken neden ortalarda dans ediyor diye sorulmus aynen katiliyorum anladik maskotda bu kiz cok iyi calan bir pianist ayni zamanda ne diye ayicik kiyafetiyle ortaya salinir. Sanirim onunda yeteneklerini alkislayacagimiz zamanlar gelecek.

  9. avatar
      jaejoongshi 5 Kasım 2014 14:51:40

    By yeni çellistte bayildim çok tatli ya :cıldır: :cıldır: :cıldır:

  10. avatar
      ceren 5 Kasım 2014 16:20:30

    SPOILER…@AYsun evet hasta ama olumcul degil.8.bolumu cevirisiz izledim.eliyke ilgili bi sorunu var.ameliyat olmasi gerekiyor ama muzik hayati bitecek diye istemiyor.bu bolume bayildim.o nasil bi gosteriydi oyle.kostumleri sarkilari karografileri.vayyy muthisti.agzim acik izledim.bu dizi sayesinde klasik muziklerden hoslanmaya basladim.bu bolum cellistime bi kez daha asik oldum.o nasil sapsik bi surat oyle.gozlugune kurban oldugum oyssss.bi gozluk bi insana bu kadarmi yakisik.tabi sana insan demek ne mumkun.yerim seni ben yerim.senin tatliligin yuzunden kafayi yiyecegim sonunda.hatta galiba sanirsam yemis durumdayim.bende sefsiz nasil gosteri yapacaklar derken anam bi baktim benimki sahnede.10 parmginda 10 marifet tu tu tu masallah.allah nazarlardan korusun.orkestrayi yonetirkenki sapsik surati aklimdan cikmiyor.nasilda tadini cikara cikara yonetiyordu :ask: :ask: :ask: bizim kizin yerinde olmak icin neler verirdim.yoo jin helal olsun valla gozume girdin.orkestrasini sonuna kadar koruyor tabi arkadaslarinida.annesiyle konusmasi cok guzeldi.arkadaslari yakinda anlar neden boyle yaptiklarini.ask hayati nolucak bu cocugun boyle.kizdan hoslaniyor ama kabullenemiyor.her yaptigi hosuna gidiyor.kizin sirnasmalarina bile laf etmiyor.cellistim sayesinde kiskanclikta basladi yavas yavas.kiz kendi yeteneklerini sergilemek istemiyor.cocuklukta gecidiyi travma yuzunden.(o cadi kari yuzunden :kızgın:hepsi onun sucu,gerizekali kari )sadece kendini eglendirmek icin caliyor.eger birileri gorurse daha cok calismasini,pratik yapmasini isteyecekler.kisacasi kiz baski hissetmemek icin yeteneklerini gostermiyor.yoo jin sayesinde eger travmayi atlatirsa o zaman her kesi buyuleyecek bir performans sergileyecek. :yuppi: 8.bolumunde cevirisi gelse super olur.aklima gelmisken arkadaslar misaeng izlemeyen varsa kesin izlesin.izlemezseniz pisman olursunuz.bu yilki favori dizim.gercekten super bi dizi.izleyin izletdirin.hadi her kese iyi seyirler.diger bolumde gorusuruz. :arki: :arki: :arki: ceviri icin tesekkurler :cicek:

  11. avatar
      derin 5 Kasım 2014 22:55:00

    yaw şu adamın oooo bebeğim demesi beni öldürüyor yaw hahah :cıldır: :cıldır: :cıldır: :cıldır:

  12. avatar
      Gizem Uçar 5 Kasım 2014 22:59:47

    Tamam Yoo Jin’e yapılan haksızlık ama oda s okestrasına güzel bir açıklama yaparak aralarının bozulmamasını sağlayabilirdi. Ama o herkesi terslemeyi seçti sonra da çoçuklar kötü davrandığında üzülüyo çok saçma :kızgın: Bu kadar aptal olma oppa :dyk:

  13. avatar
      TubaA 5 Kasım 2014 23:49:20

    Bölüm gerçekten güzeldi . Bir çırpıda izledim. Lee yoon hoon muhteşemdi. Şefliği çok yakistirdim ona. Ayrıca performans çok başarılıydı. Dizinin ostunu çok sevdim . Unnimizin artık kendini göstermesi lazım tamam çok tatlı ve deli dolu ama çokta başarılı. Umarim gelecek bölümlerde onunda kendini gösterdiği bir bölüm olur. Yoo jin nr xaman kendi kabuğundan çıkacak meraktayim…

  14. avatar
      bong cha 5 Kasım 2014 23:56:41

    acaba çellist lee yoon hoo yu o gözlük ve gülüşü ile yiye biliyoz mu? :cıldır:

  15. avatar
      asya fanatik 6 Kasım 2014 15:25:55

    hahaha cok gzl bolumdu o kiskanisi beni benden aldi o kadar guldum ki muthis bir dizi ya oppA artik kizi gorse dahah gzl olcak bence katilan varmi bana :hmm:

  16. avatar
      fidan 6 Kasım 2014 19:53:19

    SPOILER…@AYsun evet hasta ama olumcul degil.8.bolumu cevirisiz izledim.eliyke ilgili bi sorunu var.ameliyat olmasi gerekiyor ama muzik hayati bitecek diye istemiyor.bu bolume bayildim.o nasil bi gosteriydi oyle.kostumleri sarkilari karografileri.vayyy muthisti.agzim acik izledim.bu dizi sayesinde klasik muziklerden hoslanmaya basladim.bu bolum cellistime bi kez daha asik oldum.o nasil sapsik bi surat oyle.gozlugune kurban oldugum oyssss.bi gozluk bi insana bu kadarmi yakisik.tabi sana insan demek ne mumkun.yerim seni ben yerim.senin tatliligin yuzunden kafayi yiyecegim sonunda.hatta galiba sanirsam yemis durumdayim.bende sefsiz nasil gosteri yapacaklar derken anam bi baktim benimki sahnede.10 parmginda 10 marifet tu tu tu masallah.allah nazarlardan korusun.orkestrayi yonetirkenki sapsik surati aklimdan cikmiyor.nasilda tadini cikara cikara yonetiyordu bizim kizin yerinde olmak icin neler verirdim.yoo jin helal olsun valla gozume girdin.orkestrasini sonuna kadar koruyor tabi arkadaslarinida.annesiyle konusmasi cok guzeldi.arkadaslari yakinda anlar neden boyle yaptiklarini.ask hayati nolucak bu cocugun boyle.kizdan hoslaniyor ama kabullenemiyor.her yaptigi hosuna gidiyor.kizin sirnasmalarina bile laf etmiyor.cellistim sayesinde kiskanclikta basladi yavas yavas.kiz kendi yeteneklerini sergilemek istemiyor.cocuklukta gecidiyi travma yuzunden.(o cadi kari yuzunden hepsi onun sucu,gerizekali kari )sadece kendini eglendirmek icin caliyor.eger birileri gorurse daha cok calismasini,pratik yapmasini isteyecekler.kisacasi kiz baski hissetmemek icin yeteneklerini gostermiyor.yoo jin sayesinde eger travmayi atlatirsa o zaman her kesi buyuleyecek bir performans sergileyecek. 8.bolumunde cevirisi gelse super olur.aklima gelmisken arkadaslar misaeng izlemeyen varsa kesin izlesin.izlemezseniz pisman olursunuz.bu yilki favori dizim.gercekten super bi dizi.izleyin izletdirin.hadi her kese iyi seyirler.diger bolumde gorusuruz. ceviri icin tesekkurler :yuppi:

  17. avatar
      meraklı 6 Kasım 2014 20:42:43

    aayy lee yoon hoon du herhalde adı ne şeker olmış gözlükle bee yerim onu çok yakışmış şeflik ona ama tamin ettim şef olacağını diğeri yapamaz dı aayy çok şeker di bıraksın çelloyu zaten elinde sorun var şef olsun şefff :catlak: nasıl kaptırdı kendini rolüne tatlı kerata vesselam :ask:

  18. avatar
      Almira 15 Kasım 2014 12:20:08

    Lee Yoon Hoon da şeker biriyaaa,gözlüklü falan:D Ama birden ortaya çıkması iyi olmadı.Bi de Cha Yoo Jin S orkestrası dağılmasın diye çaldı,ama söylemedi onlara yaa,yanlış anladılar,yazık yalnız kaldı yaaa:((( Kötü oldu bu,ama bence Şef Franz bence bilerek öyle yaptı,konseri de görüp daha sinirle çalsın,kendini kaptırsın diye,başarı hırsı olsun diye…Bence öyle…

  19. avatar
      XONRIM 6 Aralık 2014 13:01:49

    gercekten emek verilierek yapilmis bir dizi bu diziden oncede klassik muzik dinliyordum ama bu dizide bir daha klassik muzike asik oldum ayrica gozlukler gervekten yakismis

  20. avatar
      meliss 17 Nisan 2015 01:57:36

    le yoon hoo :catlak: :catlak: orkestrayı yönetirken ki o mimikleri gülüşü o gözlüğü çoook tatlıydı :cıldır: galiba yine 2. çocuk sendromu yasıyorum 🙁

  21. avatar
      Cerooin 11 Eylül 2016 22:34:33

    Yaa Park Bo Gumm sen nasıll bir adamsın her role gider mi bi insan yaa :ask: Of cok seviyorum beee

  22. avatar
      Zeynep AK 30 Eylül 2016 19:34:39

    Park Bo Gumm Var Diye Başladım Diziye Doyamıyorum Adama Ya Her Hali Bambaşka :)))

blank
  deneme bonusu veren siteler    instagram takipçi satın al  meritking    madrid betmeritroyalbet   meritking yeni giriş adresi   meritking yeni giriş adresi   kralbet   canlipokersiteleri.info deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler  maksibet.online   tiktok takipçi satın al  deneme bonusu veren siteler     ankara escort bayan     Escort     en iyi ve güvenilir casino siteleri   www.doescorts.com   güvenilir takipçi satın al. dictate.ms casino siteleri online casino siteleri escort maltepe film izle     18 film izle erotizm film ankara escort escort ankara deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler istanbul escort antalya escort film izle yabancı film izle deneme bonusu veren siteler - lapalmroyalbeachhotel.com abusidiqu.com tinfishgaslamp.com - charitweet.com - effled.com - superbetin - casino siteleri - gaziantep escort - gaziantep escort - popigram.com - tiktok takipçi satın al izmir escort - matadorbet - denemebonusuverensiteler.best - pendik eskort - ataşehir eskort - vbet giriş - betnano giriş - Kaçak bahis siteleri - bonus veren bahis siteleri - escort ankara - istanbul escort - casino siteleri - thedopingclub.com - casino siteleri - langstoninstitute.org- deneme bonusu veren siteler - slot siteleri - grandpashabet - tiktok beğeni hilesi - cratosroyalbet-grandpashabet giriş- betwoon-spinco - cratosroyalbet giriş- canlı casino siteleri